Berufsstart

Berufsstart - die Jobbörse für Studenten und Absolventen.

Auf Berufsstart.de und in den Karrierehandbüchern Berufsstart Bewerbung und Berufsstart Gehalt findest du attraktive Praktika, Abschlussarbeiten und Werkstudententätigkeiten oder für den Berufseinstieg Trainee-Programme und Direkteinstiege.

Außerdem informieren wir dich über aktuelle Recruiting-Events in ganz Deutschland sowie die Themen Berufsplanung, Bewerbung, Gehalt und Weiterbildung.

English:

On berufsstart.de and in the career books “Berufsstart Bewerbung and “Berufsstart Gehalt” you will find many jobs offers for internship positions, your thesis, working student positions and especially many career entry-level positions as Trainee or on-the-job.

Berufsstart.de informs you about important Recruiting-Events, which take place all over Germany. Other topics on this website help you with your career management, how to write your application or give you information about salaries in entry-level positions and further training.